Välkomna till brudarnas


Bakgrund:
På torsdagen under Pridefestivalen var kvällens tema "A Tribute To Dolly Parton". Dolly själv kunde tyvärr inte närvara, men hade skickat en liten videohälsning, där hon beklagade det så mycket, men önskade oss alla en trevlig kväll. Ungefär. Sedan var det diverse artister som framförde olika Dolly-låtar. Bland annat framfördes en av tidernas bästa låtar (insåg vi då) "Islands In The Stream", som vi snabbt beslöt vara vår egen årets pridelåt. Vi insåg inte riktigt då vad detta skulle komma att få för följder...
Metod:
Onsdagen den 7 september fick Romy ett sms på sin mobil (ovanligt!). Där stod det att vi skulle infinna oss vid centralen kl 18.00. Aha, misstänkt möhippa! Missen i detta sms var att det inte var så anonymt som avsändaren hade hoppats. Snällt fixade vi barnvakt och drog oss in mot stan... Vad väntade? Eftersom det enligt uppgift var barntillåtet och skulle vara klart vi 21-tiden, så funderade man ju... Var allt bara lur...? Netten & Elin mötte upp och lurade ut oss till frihamnen... Och vad fanns där, i Radio Citys lokaler? Jo, en liten inspelningsstudio! Lurar på, in i världens varmaste skrubb. Och så blev det sjunga av!
Resultat:
Islands In The Stream
(Av hänsyn till de som innehar ett eget exemplar av skivan, har vi lagt in en version med sämre kvalitet.)


Diskussion:
Fantastiskt roligt!!! TACK!!! ...om än Lotta skäms otroligt för de falska partierna och försöker skylla på svårsjungen låt och fel tonart... ;o) Men HUR KUL SOM HELST!!

Tack till:
Emma
, Elin, Ninette,
Karin, Jessica, Therése,
Johan, Eva & Daniel!


<<< tillbaka